Foodtruck festival Rrrollend Groningen

Foto: Archief De Redactie

Vanaf vandaag, is de Ossenmarkt in Groningen drie dagen het decor van Rrrollend Groningen. Het foodtruckfestival met lekker eten, drinken en gezelligheid is te bezoeken tot en met zondag 17 september.

In de trucks worden gerechten bereid, zoals Culinaire Hotdogs, Black Angus burgers, crêpes en poffertjes, smoothies en Sticky ribs en nog veel meer. Voor ieder is er wat wils.

Meer dan 20 food- en drinktrucks en onder meer een cocktailbar en een specialbier bar komen naar de Ossenmarkt, dat sfeervol wordt ingericht. Ook is er een muzikaal programma met diverse Dj’s, jazz bands en singer-songwriters.

Kidsprogramma

Ook is er een speciaal kidsprogramma tijdens Rrrollend. Diverse grote spellen zijn te vinden zoals Vier op een Rij, Jenga en Mikado.

Goede doel

Bezoekers kopen Bij de aanschaf van het eerste drankje kopen bezoekers voor één muntje het Rrrollend glas. Iedereen krijgt een schoon exemplaar bij elk volgend drankje. Achteraf kunnen de glazen meegenomen worden. Het is echter ook mogelijk het glas te doneren aan CliniClowns.

Tot en met deze editie heeft Rrrollend 15.000 euro opgehaald voor dit goede doel.

Openingstijden

  • Vrijdag 15 september van 16.00 uur tot 23.00 uur;
  • Zaterdag 16 september van  14.00 uur tot 23.00 uur;
  • Zondag 17 september van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Voor meer informatie, alle deelnemende foodtucks en het muzikaal programma: rrrollend.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden