Laatste startnummers voor Mobility Service Airport Night Run

Foto: © Mobility Service Airport Night Run

Voor de eerste Mobility Service Airport Night Run op zaterdagavond 16 september zijn nog 250 kaarten beschikbaar.

De deelnemers lopen een nachtelijke parcours over en rondom de luchthaven van Groningen Airport Eelde. Onderweg staan diverse muziekpunten, lasers en entertainment.

Voor deelnemers is het mogelijk om in het moment te beslissen om een kortere route van 7,5 km of 5 km te nemen. Na afloop is een heuse afterparty.

Mobility Service is vanaf het begin als titelsponsor betrokken bij de organisatie van het evenement is dol enthousiast over de enorme opkomst. Pieter Boutsma, commercieel manager, van Mobility Service verzorgt aanstaande zaterdag om 21.30 uur het startschot van de eerste groep lopers. Het tweede startschot een kwartier later wordt verricht door Henk Berends, Wethouder Sport van de gemeente Tynaarlo.

Avontuur en genieten. Dat is waar de Mobility Service Airport Night Run om draait. “Het is natuurlijk fantastisch dat al zoveel mensen enthousiast zijn. Het is uniek om in het donker met een lampje op je hoofd over de luchthaven te kunnen lopen. Door de mogelijkheid om een verkorte route te kiezen maken we het evenement ook breed toegankelijk”, zegt Elske Dijkstra, organisator van de Mobility Service Airport Night Run.

Snel inschrijven

Inschrijven voor de Mobility Service Airport Night Run is nog mogelijk via www.airportnightrun.nl.

Start is gelegen in Vosbergen. Deelnemers gaan tussen 21.30 uur en 22.15 uur in vier waves van start met telkens een pauze om op deze manier in alle comfort over het parcours te lopen.

Na de finish op de luchthaven wacht een unieke herinnering en wordt een afterparty gehouden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden