Open Dag MFC ’t Vinkhuys

Foto: 'T Vinkhuys

MFC ’t Vinkhuys in de wijk Vinkhuizen organiseert aanstaande zaterdag, 9 september de jaarlijkse Open Dag met leuke activiteiten, workshops, verschillende optredens en een foodtruck.

Verschillende clubs en verenigingen presenteren zich in tientallen kramen in en om ’t Vinkhuys. Dit zijn onder meer Groei&Bloei, stichting People2People, Wijkoverleg Vinkhuizen, Buurt6, Buurtzorg, Buurtpreventieteam, Kringloop+ en massagepraktijk Minedora.

Ook staan workshops op het programma, maakt sneltekenaar in een mum van tijd prachtige tekeningen, zijn er de hele dag live-optredens van Marieke Hulsbos & Hugo Borst en de in ’t Vinkhuys actieve Country Linedance-club. DJ Eddy zorgt tussendoor voor een gezellige sfeer met vrolijke muziek.

Sneltekenaar Reinoud Bekkema maakt in een mum van tijd een prachtig tekening dat je meeneemt als leuk aandenken aan deze dag. Verder zijn er tientallen clubs en verenigingen aanwezig, waaronder Kinderen kunnen onder begeleiding knutselen en schilderen. Vanuit foodtruck Maggie’s On Fire: een omgebouwde brandweerauto worden snacks verkocht.

Tientallen kramen van clubs en gebruikers staan in en om ’t Vinkhuys. Ook kan genoten worden van verschillende optredens. De deuren zijn geopend tussen 11.00 uur en 16.00 uur Open dag ’t Vinkhuys

De deuren zijn geopend tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Locatie

MFC ’t Vinkhuys, Diamantlaan 94, in Groningen.

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.vinkhuys.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden