Opera Per Tutti! zingt in Groningen

Opera per tutti
Foto: Bijzondere Locatie Groningen/ Ronald Dijkstra

Operagezelschap Opera per Tutti! uit Amsterdam treedt zondag 7 juni voor de vierde keer op in de Remonstrantse kerk in Groningen.

Opera per Tutti! laat publiek opera beleven op een betaalbare en toegankelijke manier. Een middag voor de operakenner, maar juist ook voor de leek op operagebied.

Toegankelijke opera
Opera per Tutti! is een toegankelijke opera voor zowel de operakenner als de leek. Het concept is simpel: vier zangers (sopraan, mezzo, tenor, bas-bariton) zingen aria’s, duetten en andere fragmenten uit verschillende soorten opera’s.De bezoekers worden al zappend meegenomen langs hoogtepunten en juweeltjes uit een breed operarepertoire.

Programma
Opera per Tutti! brengt deze middag in de Remonstrantse kerk een programma met stukken uit vijf opera’s van Verdi, namelijk Il Bali in Maschera, La Forza del destino, Il Trovatore, La Traviata en Nabucco.

Mylou Mazali
Opera per Tutti! is een gezelschap dat het het publiek op een luchtige en speelse manier deel uit laat maken van de voorstellingen. Drijvende kracht van het ensemble is mezzosopraan Mylou Mazali, die in de meeste concerten meezingt. Mazali geeft uitleg over de gezongen stukken, met grappige anekdotes uit het huidige leven wordt opera tot leven gebracht. Toegankelijk, gevarieerd, jong en een klein beetje uit je comfort zone, dat is waar Opera per Tutti! voor staat.

Uitvoerenden
Frédérique Klooster – sopraan
Mylou Mazali – mezzo en presentatie
Morschi Franz- tenor
Jaap Sletterink – bas bariton
Kimball Huigens – piano

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.operapertutti.nl

Zondag 7 juni 2015  om 15.00 uur
Remonstrantse kerk
Coehoornsingel 14
9711 BS Groningen

Voor meer informatie: www.blgroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden