Zienemaan & Sterren dit weekend

Foto: You Tube/ Beeldcitaat {Jorine Witte}

Zienemaan & Sterren, de grootste opluchtbioscoop van Noord Nederland vindt vanaf vandaag, vrijdag 1 tot en met zondag 3 september plaats bij de oude Suikerfabriek in Groningen.

Zienemaan en Sterren is een compleet festival, dat naast films aanbieden onder de Groningse sterrenhemel ook een horecahoek heeft met een bar en diverse foodtrucks en muziek. Tijdens Zienemaan & Sterren geniet je van een gezellige en relaxte sfeer, prachtige voorfilmpjes, lekkere hapjes en drankjes en een bijzonder filmprogramma.

Programma

Het filmprogramma van openluchtbioscoop Zienemaan & Sterren bestaat dit jaar uit het op vrijdag 1 september, het IJslandse drama Heartstone, zaterdag 2 september de concertfilm Stop Making Sense van Talking Heads uit 1984 en zondag 3 september de Nieuw-Zeelandse actie komedie Hunt for the Wilderpeople.

Het terrein is elke avond geopend vanaf 19.00 uur, de films starten om 21 uur.

Zienemini

Voor de jongste filmliefhebbers en hun ouders is er de kinderbioscoop Zienemini. Bijzondere kinderfilms worden vertoond in de Wolkenfabriek, dat omgetoverd wordt tot mini-bioscoop met kussens, stoelen en kleedjes.

De vertoonde films tijdens Zienemini zijn zaterdag 2 september om 14.00 uur Otto is een neushoorn, Het lied van de zee op zaterdag om 16.00 uur, zondag 3 september om 14.00 uur Solan en Ludwig: De grote kaasrace en op zondag om 16.00 uur Mijn naam is Courgette.

Over Zienemaan & Sterren

Zienemaan & Sterren is begonnen in 2011 op de grasweide van het Ebbingekwartier en is de grootste openluchtbioscoop van Noord Nederland en uitgegroeid tot een jaarlijks filmevenement met duizenden bezoekers. Sinds 2015 vindt Zienemaan en Sterren plaats op het voormalig Suikerunieterrein.

Voor tickets en meer informatie zie www.zienemaan.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen