Cabaret carrousel: 12 uur non-stop cabaret!

Foto: CC BY-SA 3.0 / Wikipedia Commons/ Wutsje

Cabaret Carrousel is een 12 uur durend non-stop feest van de lach, gepresenteerd door Bert Visscher en Arno van der Heyden.

Het feest begint net na het ontbijt en gaat door tot ‘s avonds laat. Tweemaal eerder presenteerden Bert Visscher en Arno van der Heyden een cabaretmarathon in de Stadsschouwburg Groningen.

Ruim twintig cabaretiers zetten in december koers naar Groningen. Grote namen als Dolf Jansen, Lebbis, Van der Laan & Woe en Daniël Arends, maar ook aanstormende talenten wordt een podium geboden.

Aanstormend talent
Talenten als onder andere aan Peter Pannekoek, bekend van zijn wekelijkse conference in ‘De Wereld Draait Door’ of aan Pieter Jouke, die volgens de viersterrenrecensie in NRC Handelsblad “het alternatief voor taalkunstenaars Herman Finkers en Kees Torn is”. Ook Matroesjka, hét technocabaretduo van Nederland dat in 2014 op beestachtige wijze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival won en Eva Crutzen , die volgens Het Parool “uitelkaar knalt van het talent” en werd genoemd als een van de beste vijf cabaretacts van 2014. Oh, en natuurlijk de dames Yentl en de Boer, de kersverse winnaars van de Annie M.G. Schmidtprijs 2014.

Cabaret Carrousel is zondag 13 december van 10.00 uur tot 22.00 uur en wordt voorafgegaan door een uitgebreid ontbijtbuffet vanaf 9.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden