Melanie de Biasio naar Grand Theatre Groningen

Melanie De Biasio.
Foto: De Oosterpoort

De Belgisch-Italiaanse Melanie De Biasio geeft maandag 6 november een uniek concert in het Grand Theatre Groningen. De zangeres annex dwarsfluitiste combineert jazz en pop op onnavolgbare wijze in een fascinerende live-set.

Melanie De Biasio kondigde onlangs haar nieuwe en derde album aan ‘Lilies’. Het nieuwe album zal op 6 oktober verschijnen, waarvan de eerste single ‘Gold Junkies’ inmiddels is gereleast.

Melanie De Biasio

De Biasio is de dochter van een Italiaanse vader en een Belgische moeder. Ze is opgeleid aan het conservatorium in Brussel en won nog tijdens haar studie een Django d’Or in de categorie ‘jong talent’ en een Octave de la Musique in de categorie ‘jazz’.

Na haar debuut ‘A Stomach Is Burning’ (2012) vond ze op haar tweede album ‘No Deal’ (2013) haar eigen stijl waarin invloeden van Portishead, Chet Baker en Nina Simone in doorklinken.

Onder het label GT Music presenteert Grand Theatre in samenwerking met partners uit de stad regelmatig bijzondere concerten in de Benedenzaal. Het concert van Melanie de Biasio is geprogrammeerd samen met De Oosterpoort.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen