Karin Bloemen neemt seizoengids in ontvangst

Foto: MartiniPlaza

Karin Bloemen kreeg woensdagavond een van de eerste exemplaren van de nieuwe seizoenbrochure overhandigd door Willem de Kok, directeur MartiniPlaza.

In oktober van dit jaar komt Karin Bloemen naar MartiniPlaza met de productie ‘Cirque Stiletto III’. Deze productie staat op de cover van de gids.

Voorstellingen

Op vrijdag 11 september opent het nieuwe theaterseizoen op feestelijke wijze met ‘Visscher komt zingen’, waarbij Bert Visscher wordt begeleid door het Noordpool Orkest. In de herfstvakantie komt ‘Wickie de Musical’ naar MartiniPlaza en begin volgend jaar is het grootste Zwanenmeer ter Wereld te bewonderen.
Populaire artiesten als Najib Amhali, Edwin Evers, Tineke Schouten en de 3JS komen ook komend seizoen weer langs. K3 komt in de huidige samenstelling afscheid nemen en de nieuwe ‘meiden’ worden aan het publiek voorgesteld. De voorstellingen van Jochem Myjer zijn zelfs al uitverkocht.

De Tweeling

Komend seizoen is het weer gelukt een grote productie te maken, die slechts in een beperkt aantal theaters in Nederland te zien zal zijn. De titel van de deze voorstelling is ‘De Tweeling’, naar het boek van Tessa de Loo. Speciaal voor deze voorstelling, die in februari 21 keer in Groningen te zien is, schreven Ilse DeLange en JB Meijers nieuwe muziek.

De voorstelling ‘War Horse’ werd afgelopen januari door bijna 40.000 bezoekers bezocht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: martiniplaza.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden