Uittips voor zondag 16 juli

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Wutsje

Vandaag zijn er weer genoeg uitjes om te kiezen, zoals City Stage in de binnenstad, vlooienmarkt, Dichters in de Prinsentuin en Pasar Festival Djempol en Festival Hongerige Wolf en Culinair Roden.

City Stage

De eerste editie van City Stage, een podium voor talent vindt vandaag plaats in de binnenstad. Optredens zijn te zien van onder andere Circus Santelli, musicalgroep Vals Alarm en dansschool Let’s Swing samen met de rock & roll band Gold Diggin’ Papa.

Optredens zijn op het podium op de Grote Markt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Lees ook: City Stage, podium voor talent in Groninger binnenstad

Dichters in de Prinsentuin

Vandaag is de laatste dag van het driedaagse evenementen en tevens de 20ste editie van Dichters in de Prinsentuin.
Van 13.00 uur tot 17.00 uur is een doorlopend programma te bezoeken onder de noemer Theeveld & Loofgangen in de Prinsentuin. Luisteren naar de mooiste gedichten uit Nederland en België van jong talent tot oude rotten in het vak. Voor meer informatie: www.dichtersindeprinsentuin.nl

Vlooienmarkt op de Vismarkt

De centraal gelegen Vismarkt in de historische binnenstad van de Stad Groningen is vandaag het decor van veel marktkramen met antieke en gebruikte spullen. De vlooienmarkt wordt georganiseerd door Organisatieburo Vitalis. De markt is van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Pasar Festival Djempol

Op Pasar Festival Djempol, met het thema ‘Rock’n Rollin’, ontmoeten alle leeftijden en culturen elkaar in een sfeervolle mix van Oost en West.

Het tropische evenement met muziek, dans, kinderactiviteiten, Oosterse markt en culinair Aziatische hoogstandjes is te bezoeken van 12.00 uur tot 20.00 uur in Martini Plaza.

Voor meer informatie ga naar: www.pasarfestival.nl

Festival Hongerige Wolf

Het festival met bandjes, dans, theater, dj’s en lekker eten. Concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in de polder buiten het dorp. Het hele dorp doet mee.

Voor meer informatie: festvalhongerigewolf.nl

Culinair Roden

Verschillende foodtrucks, optredens van diverse bandjes en artiesten en activiteiten voor kinderen zijn te vinden tijdens de tweede editie van Culinair Roden. Openingstijd: van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen