City Stage, podium voor talent in Groninger binnenstad

Foto: Circus Santelli: Pluk.

De eerste editie van City Stage, een podium voor amateurkunstenaars, vindt zondag 16 juli in de binnenstad van Groningen plaats. Optredens zijn te zien van Circus Santelli, musicalgroep Vals Alarm en dansschool Let’s Swing samen met de rock & roll band Gold Diggin’ Papa. In september volgt een tweede editie met een muziek- en dansprogramma.

City Stage

City Stage is een initiatief van de Groninger City Club, de Klankbordgroep Amateurkunst en VRIJDAG, het huis van de Amateurkunst. De initiatiefnemers vinden dat er meer amateurkunstenaars te zien en te horen moeten zijn in de binnenstad van Groningen en bieden met City Stage een podium.

Iris van Dijk (VRIJDAG): “Groningen is een City of Talent en dat talent willen wij aan de bezoekers van de binnenstad tonen. Bezoekers worden verrast met aansprekende, sprankelende optredens op ons podium op de Grote Markt.”

Naast een extra stimulans voor amateurkunstenaars zelf, zorgen de optredens ook voor extra levendigheid in de binnenstad.

Programma

Het programma start om 13.00 uur met Circus Santelli met de voorstelling “Pluk”. Bekende karakters uit het boek Pluk van de Petteflet komen in deze circusvoorstelling tot leven. Daarna is het de beurt aan de jonge, enthousiaste zangers van Vals Alarm Musicaltheater. Vervolgens is het tijd om te swingen. Dansschool Let’s Swing verzorgt samen met rock & rollband Gold Diggin’ Papa een spetterend optreden.

  • 13.00 uur Circus Santelli met voorstelling PLUK
  • 14.00 uur Vals Alarm
  • 14.30 uur Let’s Swing & Gold Diggin’ Papa
  • 15.15 uur Circus Santelli met spectaculaire luchtacts
  • 15.45 uur Vals Alarm
  • 16.15 uur Let’s Swing & Gold Diggin’ Papa
  • 17.00 uur einde

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden