Expositie Kristi Neider en Albert Secuur in Wall House #2

Wall House #2
Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/Wenkbrauwalbatros

Kunstenaar Kristi Neider en acteur en regisseur Albert Secuur exposeren de komende maanden in Wall House #2. De feestelijke opening van het zomerseizoen is vandaag, zaterdag 15 juli vanaf 12 uur.

Kristi Neider (Tartu, Estland, 1976) volgde de Kunstacademie in Tallinn. Zij is gespecialiseerd in vrije kunsten en grafiek. De laatste vijf jaar richt zij zich op hoogdruk en varieert met linosnede en houtdruk. Lijnen en kleuren spelen in haar werk een grote rol.

Albert Secuur (Noorddijk, 1965) is bekend van de populaire televisieseries Boven Wotter, Hollands Hoop en Petticoat. Als acteur, regisseur, muzikant en ontwerper van licht en decors wil hij de wereld een beetje mooier en begrijpelijker maken.

Wall House #2

Wall House #2 is het meesterwerk van John Hejduk (1929-2000), een van de meest invloedrijke moderne architecten. Hij ontwierp Wall House #2 al in 1973, als recreatiewoning. Het gebouw is een bezienswaardigheid, met zijn veelheid aan vormen, kleuren, interessante details, symbolen en betekenissen

Iconic Houses

In 2017 is Wall House #2 toegevoegd aan de lijst Iconic Houses. Hierin worden belangrijke gebouwen op het gebied van architectuur opgenomen.

Activiteiten in de zomervakantie

Deze zomer is er veel bijzonders te doen in Wall House #2, zoals een workshop fotografie, filosofie voor kinderen of taarten versieren. Ook is er muziek, een fotowedstrijd en een kunstmarkt. Het programma is samengesteld voor en door Groningers.

Openingstijden

Wall House #2 is tot en met 29 oktober 2017 elke zaterdag en zondag open van 12 tot 17 uur. De toegang is gratis. Voor de extra activiteiten wordt soms een toeslag gevraagd.

Locatie

Wallhouse #2, A.J. Lutulistraat 17, Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden