Jubileum Hoornse Meer Concert

Foto: PR & Communicatie Stichting Hoornse Meer Concert

Het Hoornse Meer Concert viert zaterdag 6 juni 2015 van 19.30 tot 22.15 uur het vijfjarig jublileum.

Het HMC is een gratis openluchtconcert op de Gasthuiskade, wijk het Hoornse Meer (Groningen-Zuid) met optredens van muzikale professionals uit Groningen en de rest van de wereld en duizenden enthousiaste bezoekers in bootjes, op versierde balkons en aan de wal.

Er is van alles te zien, te horen en te beleven. Dansers, zangers en brassband nemen bezit van het podium en zorgen voor een uitgebreid programma vol jazz, pop en klassiek, van Stones tot Bach.

De optredens

De optredens tijdens het jubileumconcert zijn van: topsolisten Miranda van Kralingen, Laura Fygi, studenten van het Prins Claus Conservatorium (School of Performing Arts Hanzehogeschool Groningen), studenten van Lucia Marthas (Institute for Performing Arts) en de Provinciale Brassband Groningen o.l.v. Jaap Musschenga.

Toplocatie vol sfeer

De locatie van de Hoornse Meer, de havenkom met de omringende flats is besloten en sfeervol. Het wordt een geweldig evenement met de swingende programmering en de prima publiekscatering. Het podium op de Gasthuiskade/S. Allendeplein  is goed te zien vanaf de boten en op de kade.

Info op: www.hoornsemeerconcert.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden