Kaartverkoop Noorderzon 2017 start maandag 17 juli

Noorderzon 2016.
Foto: ┬ę Niels Knelis Meijer

De kaartverkoop voor Noorderzon Performing Arts Festival Groningen 2017 start maandag 17 juli om 12.00 uur in het Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre (Grote Markt 35, Groningen). De 27ste editie van Noorderzon vindt plaats van donderdag 17 tot en met zondag 27 augustus in het Noorderplantsoen en DownTown Groningen.

Het Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre is vanaf maandag 17 juli dagelijks geopend. Iedere dag zitten goed geïnformeerde kaartverkopers klaar om bezoekers te adviseren en te helpen met het kiezen van de voorstelling die het beste bij hen past.

Online kaartverkoop

Naast de verkoop in het Grand Theatre gaat ook op maandag 17 juli om 12.00 uur de online kaartverkoop van start via www.noorderzon.nl kaartjes.

Locals Talk met Arno van der Heyden op 17 juli

Maandag 17 juli om 20.00 uur is het tijd voor Locals Talk: een talkshow met Arno van der Heyden en een aantal bijzondere gasten over het uitgebreide lokale programma van Noorderzon. Toegang voor deze talkshow in het Grand Theatre is gratis, reserveren kan via [email protected].

Kiosken in het Noorderplantsoen

In het Noorderplantsoen zijn tijdens het festival drie kiosken te vinden, de Centrale Kiosk, Kiosk Zuid en Kiosk Noord. Ook hier staan kaartverkopers klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren over het programma.

De Centrale Kiosk opent op maandag 14 augustus om 13.00 uur. Kiosk Zuid en Kiosk Noord zijn alleen tijdens het festival open.

Mystery Route

Na het succes van vorig jaar is het ook in 2017 mogelijk om een dag een Mystery Route door het programma van Noorderzon te nemen en je geheel aan ons over te geven. Noorderzon stelt een geheim programma samen en pas op diezelfde dag horen deelnemers welke voorstellingen ze allemaal gaan zien.

Mystery Routes zijn vanaf maandag 17 juli 12.00 uur te bestellen of zijn tijdens het festival verkrijgbaar via een van de Kiosken. Er zijn korte routes voor de relaxte bezoeker en langere routes voor ondernemende bezoekers.

Help mij kiezen, chatten met medewerkers van Noorderzon

Voor bezoekers die niet de mogelijkheid hebben om advies in te winnen bij het Ticket- en infocentrum is Help mij kiezen in het leven geroepen. Vanaf de start van de kaartverkoop is het mogelijk om via www.noorderzon.nl te chatten met medewerkers over alles wat met de kaartverkoop te maken heeft. De chat is open op werkdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Ook is het mogelijk om te mailen naar [email protected] voor een advies op maat over het kiezen van een voorstelling.

Openingstijden

Noorderzon Ticket- en Infocentrum in het Grand Theatre Openingstijden

  • Maandag 17 juli tot en met woensdag 16 aug van 13.00 uur tot 17.00 uur;
  • Doordeweekse dagen tijdens festival van 14.00 uur tot 19.30 uur;
  • Weekenddagen tijdens festival van 13.00 uur tot 19.30 uur;
  • Zondag 27 augustus gesloten.

Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen

  • Maandag 14 aug tot en met woensdag 16 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur;
  • Doordeweekse dagen tijdens festival van 13.00 uur tot 22.00 uur;
  • Weekenddagen tijdens festival van 12.00 uur tot 22.00 uur;
  • Zondag 27 augustus van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen en het festival op www.noorderzon.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden