Uittips voor zondag 9 juli

Foto: Archief De Redactie

Vandaag is op de Vismarkt de Zeldzaam Mooie Markt, in het Noorderplantsoen De Culinaire Verleiding en in het Sterrebos, zomerse muziek op een sfeervolle locatie.

Zeldzaam Mooie Markt

Vandaag is de zevende editie van de zeldzaam mooie markt op de Vismarkt in Groningen. Op de markt zijn allerlei unieke, originele en handgemaakte producten te vinden. Ook andere rariteiten, zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen zijn te koop. Met meer dan 100 verschillende marktkramen is er voor ieder wat wils. Van vilt, illustraties, kunst, houten (woon)accessoires, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur.

De Culinaire Verleiding

Vandaag is de laatste dag van het driedaagse Foodtruckfestival in het Noorderplantsoen. Rondom de vijver kan genoten worden bij foodtrucks, eetstandjes met Surinaamse roti tot wraps, koffie en ijs en nog veel meer. Ook kunnen bezoekersmeedoen aan verschillende (culinaire) workshops, is er livemuziek en zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. De openingstijd is van 12.00 uur tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Lees ook: De Culinaire Verleiding in Noorderplantsoen

Sterrebos Live

Vanmiddag om 14.30 uur is de derde editie van Sterrebos Live, zomerse muziek op een sfeervolle locatie. Acoustic Touch brengt covers met een touch. Pop, soul, rock en funk wordt gespeeld in een meeslepende semi-acoustische bezetting.

De New Orleans Houseband zorgt voor zomerse klanken en de voetjes van de vloer. The New Orleans Houseband speelt Latin, Carribbean en Reggea.

Sterrebos Live is een reeks zondagmiddagconcerten in de muziekkoepel in het Groninger Sterrebos, ge√Įnitieerd door het Wijkcomit√© Helpman.

Kijk voor meer informatie op wijkhelpman.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden