Jack and the Weatherman dit najaar in Simplon

Jack and The Weatherman
Foto: PR Simplon

Jack and the Wheatherman geven zaterdag 21 oktober een concert in Simplon in Groningen.

Berry Krikken en Sebastiaan Weerman, beter bekend als Jack And The Weatherman, schrijven heerlijke folk/pop nummers waarmee ze de positieve kant van het leven uitlichten. Opererend vanuit Haarlem halen de twee inspiratie uit onder andere The Lumineers, Jason Mraz en Simon and Garfunkel. Samen zingen ze in prachtige harmonie met een bruisende energie en worden ze sinds dit jaar live aangevuld door drummer Remco de Man.

De nummers van hun verschillende EP’s zijn samen via Spotify al meer dan 13 miljoen keer beluisterd. Hun nieuwe zomerse single ‘Till The Sun Comes Up’ is een regelrechte hit en werd in twee maanden al bijna 350.000 keer gestreamd.

Naast een volle festival tour in Nederland doen ze deze zomer ook verschillende festivals in onder andere Frankrijk, Finland, Spanje en Duitsland aan. Tussendoor vinden de mannen tijd om de studio in te duiken en beloven ze ons in de komende tijd veel nieuwe muziek te brengen.

Na de Melkweg en twee keer poppodium Patronaat in Haarlem uitverkocht te hebben is het dit najaar tijd voor de eerste officiële clubtour door Nederland, waarmee ze op 21 oktober bij ons in de kleine zaal staan.

Reacties

0