Theaterseizoen 2015-2016 in Martiniplaza

Foto: Jan Buurma

De seizoenbrochure van het komend theaterseizoen is verschenen, meldt Martiniplaza.

Voorstellingen
Het nieuwe theaterseizoen opent op feestelijke wijze met Bert Visscher. Bert Visscher komt zingen en wordt daarbij begeleid door het Noordpool Orkest. In de herfstvakantie komt Wickie de Viking naar MartiniPlaza en begin volgend jaar is het grootste Zwanenmeer te bewonderen.

Populaire artiesten als Najib Amhali, Edwin Evers, Tineke Schouten en de 3JS komen ook komend seizoen weer langs. K3 komt in de huidige samenstelling afscheid nemen en de nieuwe ‘meiden’ worden aan het publiek voorgesteld. De voorstellingen van Jochem Myjer zijn zelfs al uitverkocht.

Afgelopen januari was de voorstelling War Horse te zien in MartiniPlaza. Bijna 40.000 bezoekers zijn geweest. Komend seizoen is het wederom gelukt een grote productie te maken, de voorstelling De Tweeling, naar het boek van Tessa de Loo. Deze productie is slechts in een beperkt aantal theaters in Nederland te zien zal zijn, waaronder 21 keer in MartiniPlaza. Speciaal voor deze voorstelling schreven Ilse DeLange en JB Meijers nieuwe muziek.

De programmering is ook op de website bekend gemaakt en alle voorstellingen kunnen vanaf nu geboekt worden.

Voor meer informatie: martiniplaza.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden