Expositie Theo Onnes bij Bout Advocaten Groningen

Foto: 'Koe' van Theo Onnes. Acryl op paneel, 150 x 150 centimeter.

De Groningse schilder Theo Onnes exposeert van 19 mei tot en met 8 september 2017 in het kantoor van Bout Advocaten in Groningen.

De expositie van Theo Onnes is de derde expositie op het Groningse Advocatenkantoor. Volgens advocaat Govert Tiddens van Bout Advocaten loopt het storm.

“Wij hebben inmiddels zelfs een wachtlijst van schilders en andere kunstenaars die bij ons willen exposeren. Wij willen voorlopig drie of vier exposities per jaar blijven doen. Ons kantoor zou heel erg kaal zijn zonder de schilderijen: we zijn er al helemaal aan gewend. Onze cliënten vinden het ook erg leuk en voor de kunstenaars is het een laagdrempelige manier van tentoonstellen.”

Theo Onnes

Theo Onnes (1957) is beeldend kunstenaar. Hij is bekend geworden door zijn schilderijen van koeien en geiten. Hij woont en werkt in het dorp Eenrum waar het prachtige lege Groninger landschap een voortdurende inspiratiebron voor hem is.

Tiddens is enthousiast over de schilderijen van Onnes: “Wij zijn van oudsher een advocatenkantoor met een grote agrarische praktijk. Ons Brancheteam Agrarisch is denk ik de grootste boven de rivieren. Op zo’n kantoor passen de grote schilderijen met imposante koeienkoppen heel erg goed.”

De schilderijen zijn tijdens kantooruren gratis te bezichtigen.

Bout Advocaten is gevestigd in Groningen aan de Ossenmarkt 7.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden