Camping op de Grote Markt tijdens Groninginnedag

Foto: Marketing Groningen

Tijdens Groninginnedag, de grootste terugkomdag van Groningen, wordt een camping gebouwd op de Grote Markt. Bezoekers kunnen ter gelegenheid van deze bijzondere reünie hier overnachten in het weekend van 24 juni.

Er is ruimte voor zo’n 500 gasten op de Grote Markt. De camping is alleen toegankelijk voor de campinggasten en voorzien van alle nodige sanitaire voorzieningen. In een duurzame 2-persoons kartonnen tent voorzien van een luchtbed en een slaapzak is het mogelijk om twee nachten op de mooiste plek van Groningen te overnachten.

Campingcafé ‘Nuchter’

De camping krijgt daarnaast een heus campingcafé “Nuchter” op het VVV-kantoor. Hier kun je terecht voor een eierbal in combinatie met lokale bieren als d’Olle Grieze en Nuchter van Brouwerij Martinus. Ook is er muziek van beginnende en bekende muzikanten en is vrij toegankelijk.

Tickets voor de camping zijn verkrijgbaar via www.groninginnedag.nl/tickets

Groninginnedag

Het weekend van de 24e juni barst van de activiteiten in de binnenstad. Onder andere het Jenever Festival in de der Aa-kerk, het International Beerfestival op de Ossemarkt en de reünies in verschillende cafés zijn onderdeel van Groninginnedag. Het programma blijft groeien en is te vinden op www.groninginnedag.nl.
De nationale terugkomdag is voor iedereen die iets heeft of heeft gehad met Groningen. In Brabant heb je carnaval, in Noord-Holland de kermis, maar wanneer spreek je af met je vrienden en vriendinnen om herinneringen op te halen en weer samen te genieten van de mooie zaken uit de stad? Tijdens Groninginnedag.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op de facebookpagina

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden