Extra concert Douwe Bob in de Stadsschouwburg

Douwe Bob
Foto: TIm Knol

Douwe Bob geeft vrijdag 13 oktober een extra concert in de Stadsschouwburg in Groningen. De reden is de grote belangstelling voor het concert op donderdag 12 oktober.

De kaartverkoop voor dit extra concert is gestart.

Douwe Bob komt samen met de vijfkoppige band Dutch String Collective zowel donderdag 12 als vrijdag 13 oktober voor zijn ‘Heartstrings’ tour naar Groningen. Samen presenteren zij het romantisch programma.

In vier jaar tijd bracht Douwe Bob drie albums uit en won tweemaal achtereen de prestigieuze Edison Popprijs. Ook speelde hij Pinkpop en talloze andere festivals plat, verkocht keer op keer zijn volledige clubtours uit en vertegenwoordigde Nederland op het Songfestival.

“Ik wil op het podium mijn hart laten spreken en het publiek daarmee in het hart raken. Ik jaag mijn dromen achterna, wil risico’s nemen. Dat ik deze tour een prachtig strijkorkest mee kan nemen naar al die prachtige zalen is een droom die uitkomt. Ik ben verliefd op de georkestreerde pop van de jaren ’60 en ’70. Dusty Springfield, Glen Campbell, Harry Nilsson, dat zijn mijn helden. Ge├»nspireerd door de songs uit die tijd ga ik in Heartstrings op zoek naar de kern van mijn eigen liedjes.”

De aanvang is om 20.15 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden