‘Women on Wheels’ Wielerevent 2017 in Groningen

Foto: Google Maps

Het wielerevenement, ‘Women on Wheels’ vindt deze zondag voor het tweede jaar plaats, georganiseerd door vier wielerverenigingen uit het Noorden. Het evenement vindt plaats op op de Wielerbaan van Sportpark Corpus den Hoorn.

Women on Wheels is speciaal bedoeld voor vrouwen die hun wielerprestaties willen verbeteren en vrouwen die kennis willen maken met de wielersport. De opening wordt verricht door Olympisch Kampioene Elis Ligtlee.

Iedereen is welkom van beginner tot gevorderd. Er zijn clinics en workshops gericht op onderhoud van materiaal, trainingsleer, voeding, kleding en fietstechniek. Daarnaast is er een markt met alles wat met wielrennen te maken heeft geprogrammeerd. Op deze markt kan ook een hapje en een drankje worden genuttigd.

Ook staan een wielerwedstrijd en een toertocht met start en finish op de wielerbaan op het programma. Deelnemers aan de toertocht kunnen kiezen voor 25 en voor 50 kilometer. De toertocht gaat door het natuurgebied de Onlanden.

De organisatie van het evenement is in handen van de wielerverenigingen Klik, TC Het Trapstel, Wielervereniging Bedum en Fietsclub Voor de wind uit Zuidhorn.

Inschrijven voor deze dag is mogelijk tot 9.45 uur.

Voor meer informatie: womenonwheels.nu.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden