Bierfestival Groningen 2017

Foto: De Redactie

De Martinikerk staat de komende drie dagen in het teken van de zevende editie van Bierfestival Groningen.

Opnieuw wordt een breed scala aan nationale en internationale tapbieren geboden en bieren op fles worden gepresenteerd. Daarnaast biedt Bierfestival Groningen de bezoeker een gevarieerd programma aan, bestaande uit diverse masterclasses en wedstrijden.

Programma

‘De smaaksensatie van bier is te proeven bij de keuze uit een ruim smaakpallet op Bierfestival Groningen. De deelnemende brouwerijen presenteren hun bier en voorzien bezoekers van leuke informatie.

Bezoekers krijgen de kans om masterclasses van internationaal bekende biergoeroes bij te wonen. Prominente bierkenners uit de internationale bier industie zullen vertellen over diverse bierthema’s.

Daarnaast worden er voor de zevende keer op rij brouwwedstrijden gehouden voor amateurbrouwers en professionele brouwers.

Ook worden diverse hapjes aangeboden door verschillende restaurants. Zo kunnen bezoekers een aantal combinaties tussen bier en spijs proeven. Daarnaast wordt er voor de zesde keer een bier- en spijswedstrijd georganiseerd op zaterdag 22 april.

Bierfestival Groningen presenteerde woensdag 19 april het grootste bierdiner van Nederland met streekbieren en streekproducten.

Het festival wordt opgedeeld in vier tijdsvakken

Donderdag 20 april 19.00 – 23.00
Vrijdag 21 april 19.00 – 23.00
Zaterdag 22 april 13.00 – 17.00
Zaterdag 22 april 19.00 – 23.00

Voor meer informatie en tickets: Bierfestival Groningen

(Bron: bierfestivalgroningen.progressevents.nl)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden