Amber Gomaa naar De Spieghel in Groningen

Amber Gomaa.
Foto: PR De Oosterpoort

Amber Gomaa geeft zaterdag 15 april een concert in De Spieghel in Groningen.

Amber Gomaa maakte in 2015 haar debuut als solo artiest. Op haar 20ste begint zij als backing vocalist bij Alain Clark. Na drie jaar full time getoerd te hebben volgt zij de popopleiding van het Conservatorium te Amsterdam, waar zij zich vooral toespitst op songwriting en productie.

In die tijd begint ze ook in de band van Jett Rebel. Eerst als vocalist, en daarna ook als toetsenist. De samenwerking tussen de twee breidt zich verder uit als ze besluiten om samen haar eerste EP, getiteld ‘Sun Gazing’, te produceren.

3FM Serious Talent

In augustus 2015 komt ‘I Want It’ uit, de eerste single van de EP ‘Sun Gazing’, waarmee Gomaa is uitgeroepen als 3FM Serious Talent. Haar tweede single ‘Girlfriend’ gooit hoge ogen bij Radio2, waar DJ Gerard Ekdom de track tot één van zijn ‘5-sterrentracks’ benoemt.

Amber heeft er voor gekozen de productie van haar debuutalbum ‘Moonchild’ geheel voor eigen rekening te nemen. Het resultaat is een 12 tracks tellend album waarop haar vele talenten duidelijk hoorbaar zijn, met zuivere popsongs, pompende R&B tracks en prachtige gevoelige ballads.

De aanvang is om 21.00 uur.

Locatie

De Spieghel, Peperstraat 11 in Groningen.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden