POPgroningen organiseert zesdelige workshop serie ‘Skills & Knowledge Sessions’

Foto: Publiek Domein

POPgroningen organiseert een zesdelige-serie workshops onder de noemer ‘Skills & Knowledge Sessions’ voor de jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act met eigen werk uit stad en provincie Groningen.

Het begint allemaal met het maken van goede muziek, maar hoe zorg je ervoor dat je serieus aan de weg kan timmeren met je muziek?

Vragen als ‘Hoe zorg je ervoor dat je songs goed worden opgenomen? En hoe, waar en wanneer ga je jouw single, EP of album dan uitbrengen? Hoe zorg je ervoor dat het totaalplaatje klopt, van de muziek tot aan de uitstraling van de live show? Hoe zorg je ervoor dat je geboekt wordt voor betaalde shows? Hoe krijg je jouw hit gedraaid op de radio? Wat moet je weten over auteursrecht, contracten, publishers, managers en boekers?’ en meer worden behandeld in een zesdelige serie sessies.

Afhankelijk van het onderwerp van de sessies worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit regio Groningen uitgenodigd.

De sessies staan onder leiding van Bastiaan Nijbroek (Boxful Of Trees artist management, manager Orange Skyline en Town Of Saints). Deze sessies zijn toegankelijk voor alle jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act uit stad en provincie Groningen.

Skills & Knowledge Session #1: Je muziek opnemen

De eerste sessie, Skills & Knowledge Session #1 heeft als onderwerp ‘Je muziek opnemen’. Deze eerste sessie vindt plaats op woensdag 22 maart om 19.30 uur in het pand van VRIJDAG ,Walstraat 34 in Groningen.

Aanmelding (uiterlijk woensdag 15 maart): [email protected], met vermelding van voor- en achternaam, naam act en 06-nummer. Let op: Max. 2 personen per act (vanwege beperkte capaciteit).

Toegang voor deze eerste sessie is gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden