Naked Lunch: Bert Wagendorp in Groninger Forum

Bert Wagendorp.
Foto: Communicatie Groninger Forum

De dag na de Tweede Kamerverkiezingen, op donderdag 16 maart na het morning after-ontbijt, is om 12.30 uur schrijver en columnist Bert Wagendorp te gast in de lunchrubriek ‘Naked Lunch’ in het Groninger Forum.

Rense Sinkgraven gaat in de serie ‘Naked Lunch’ bij een stevige lunch in gesprek met Wagendorp over zijn nieuwste werk, de liefde voor kunst in het algemeen, muziek en films en boeken in het bijzonder.

Over Bert Wagendorp

Bert Wagendorp (Groenlo, 1956) studeerde Nederlands in Groningen. Hij was sportverslaggever bij de Leeuwarder Courant en de Volkskrant. Sinds 2006 schrijft hij voor die laatste krant drie keer per week een nieuwscolumn.

Hij debuteerde in 1995 als schrijver, met de novelle ‘De proloog’. Daarna verschenen van zijn hand onder meer de verhalenbundel ‘De dubbele schaar’ (2005), ‘de biografie van Ard Schenk’ (2009), en de succesvolle roman ‘Ventoux’ (2013). Hij heeft een dochter (Hannah) en een geliefde (Wilma) en woont in Culemborg. In april verschijnt de cd ‘Lance the Opera’, over wielrenner Lance Armstrong. Daarvoor schreef JW Roy de meeste muziek en Wagendorp de meeste teksten.

De aanvang is om 12.30 uur. De entree is gratis.

Locatie

Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, Groningen

Voor meer informatie: groningerforum.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden