100.000ste bezoeker voor tentoonstelling Rodin – Genius at Work

Foto: © Groninger Museum

Het Groninger Museum mocht vandaag de 100.000ste bezoeker van de tentoonstelling Rodin – Genius at Work verwelkomen.

De 53-jarige Hanneke Bouwsema uit Utrecht was de gelukkige en ontving een bos bloemen en de catalogus van de tentoonstelling uit handen van Andreas Blühm, directeur van het Groninger Museum.

Hanneke Bouwsema: “Zelf heb ik gestudeerd in Groningen en nu zit mijn zoon Pieter er aan te denken om ook in de stad te gaan studeren. Daarom logeren wij in Groningen zodat ik hem deze prachtige stad kan laten zien. En een bezoek aan het Groninger Museum hoort daar natuurlijk bij!”

Rodin – Genius at Work trekt gemiddeld 7000 bezoekers per week. De tentoonstelling is te zien tot en met zondag 30 april.

Extra open op enkele vrijdagavonden, Pasen en in Meivakantie

Tijdens de tentoonstelling Rodin – Genius at Work zijn er op de vrijdagavonden lezingen, voordrachten of performances. Met een Rodin-cocktail, muziek van het Prins Claus Conservatorium en een gegarandeerd rustig tentoonstellingsbezoek is dit een perfecte avond uit.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de volgende vrijdagavonden: 24 maart – Jan Rudolph de Lorm, 24 maart – NNO Kamermuziek, 7 april – Bas Haring, 14 april – Trio Rodin en 21 april – Peter de Ruiter.

Eerste en Tweede Paasdag (16 & 17 april) is het museum geopend en in de meivakantie zijn bezoekers op maandag 24 april ook welkom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen