Xavier Rudd terug naar De Oosterpoort

Foto: PR De Oosterpoort

Xavier Rudd geeft dinsdag 27 juni een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Xavier Rudd, bekend als een van de meest gedreven songwriters van Australië en multi-instrumentalist, weet met zijn feeldgood muziek weet de harten van mensen over de hele wereld te veroveren.

Op 21 april verschijnt zijn eerste livealbum, ‘Live In The Netherlands’ getiteld, na negen studioalbums. Op dinsdag 27 juni komt Xavier Rudd terug naar Groningen.

‘Live In The Netherlands’

‘Live In The Netherlands’ is opgenomen tijdens de laatste show van Xavier Rudd’s uitverkochte Europese Tournee. De magie die deze avond ontstond wilde hij delen met de wereld en zo ontstond het idee voor zijn livealbum.

Het dubbelalbum bestaat uit achttien van zijn meest geliefde nummers, waaronder zijn wereldwijde hit Follow The Sun en een briljante cover van publieksfavoriet No Woman No Cry.

Naast de vocalen is Xavier verantwoordelijk voor het bespelen van de gitaar, weissenborn, didgeridoo, harmonica en stombox. Hij wordt muzikaal ondersteund door Charles Wall (Bobby Alu) op drums, percussie en achtergrond zang en Ant Aggs op keyboard en piano.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen