Vintage kleding in de Der Aa-kerk in Groningen

Foto: ©Kim Buining

De Der Aa-kerk in het centrum van Groningen is op zaterdag 4 maart en zondag 5 maart dé plek voor iedereen die op zoek is naar een leuke nieuwe outfit.

De kerk word dan gevuld met kledingrekken vol met kleding uit de jaren zeventig, tachtig en negentig.

Vintage Kilo Sale

Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Bezoekers betalen vijftien euro per kilo kleding.

Speciaal voor dit weekend is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van jurken en jassen tot denim en van tassen tot schoenen en broeken.

Er is een pasruimte aanwezig met spiegels, ook staan er weegschalen in de kerk om tussendoor de gekozen vintage vondsten te wegen.

Waardevolle kleding

De broeken, jassen, jurken en accessoires als tassen en hoeden komen voor een groot deel uit Frankrijk en Amerika. Er is niet uitgezocht of er waardevolle stukken tussen zitten, dus de echte speurder kan, als het meezit, met een koopje naar huis.

De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door The Vintage Rebel. Een Rotterdamse organisatie die vintage kledingbeurzen door heel Nederland organiseert op bijzondere locaties.

Tijd:

Zaterdag 4 maart: 12.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 5 maart: 12.00 uur tot 16.00 uur

Locatie:

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Kijk voor meer informatie op www.thevintagerebel.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen