Wereldtoppers driebanden bij De Harmonie

Foto: Publiek Domein

Zaterdag 25 februari vindt een voor Groningen unieke biljartgebeurtenis plaats in de sfeervolle biljartzaal van Sociëteit De Harmonie in Groningen.

Het driebanden biljartteam Dallinga.com uit Sluiskil met voormalig wereldkampioen Fréderic Caudron gaat een bekerwedstrijd spelen tegen het team van Biljartclub De Harmonie.

Team Dallinga.com bestaat naast Caudron onder andere uit voormalig wereldkampioen en meervoudig Europees kampioen bandstoten Jean Paul de Bruijn. Voor Biljartclub de Harmonie zullen Jerrit Veenstra, Jan Leupen, Bert Meijerink en Harrie Ploeger de keu opnemen tegen deze toppers uit de biljartsport.

Demonstratie

Na de wedstrijd verzorgen Caudron en De Bruijn een demonstratie. Ruim honderd toeschouwers kunnen vanaf de tribune en zit- en staanplaatsen genieten van deze spannende bekerstrijd en demonstratie.

De wedstrijd begint om 17.00 uur, de demonstratie zal om 20.00 uur beginnen. Sociëteit De Harmonie zorgt tussen de wedstrijd en de demonstratie voor een hapje en een drankje en er is live muziek.

De toegang is gratis.

Locatie:

Sociëteit De Harmonie, Kreupelstraat 10 in Groningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden