Uittips voor zaterdag 11 februari

Foto: Google Maps

Deze zaterdag kunnen (h)eerlijke streekproducten geproefd en gekocht worden op de Ommelander Markt,  bestaat de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan, te kijken en meedoen tijdens de Open Dag van De Jonge Onderzoekers en presenteren bestaande en nieuwe nieuwbouwprojecten zich op de Groningse Nieuwbouwdag.

Ommelander Markt

Deze zaterdag biedt de Ommelander Markt bezoekers deze zaterdag terecht voor (h)eerlijke producten uit Stad en Ommeland met hart en ziel geproduceerd door boeren en ondernemers uit de regio. De consument kan op markt de pure producten bekijken, proeven en kopen. Lokaal voedsel staat op nummer één tijdens de markt.

De markt biedt deze zaterdag een ruime keuze aan streekproducten met onder andere honing, kaas van koeien en kaas van geiten, brood, bonbons, wol, zeep, kruiden, appels, peren en eenpansgerechten in blik. Ook is er een nieuwe standhouder: Kristin’s Kruiderij met kruiden en zeep, meldt ommelandermarkt.nl.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur op het Harmonieplein in de Oude Kijk In ‘t Jatstraat.

Open Dag bij De Jonge Onderzoekers

Kijk, doe en ontdek deze zaterdag tijdens de Open Dag bij De Jonge Onderzoekers.

‘Sprekende vlammen, TL buizen die zonder stopcontact aanspringen, zingende sprieten en springende schijven, is allemaal te zien op de Open Dag. Op de Open Dag kan kennisgemaakt worden met alle activiteiten van De Jonge Onderzoekers. Kinderen kunnen werkstukjes maken, rondkijken en meedoen.

Met een strippenkaart in de hand worden bezoekers actieve deelnemers (meedoen mag vanaf 8 jaar) aan de DJO Open Dag.

De Open Dag is van 10.00 uur tot en met 16.00 uur. Toegang: gratis strippenkaart programma.

Locatie: De Jonge Onderzoekers, Dirk Huizingastraat 13 in Groningen

Voor meer informatie: www.djog.nl

Groningse Nieuwbouwdag

Vandaag is de Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum. Diverse bestaande en nieuwe nieuwbouwprojecten in Groningen, Meerstad, Haren en Eelderwolde presenteren zich vandaag tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

De Groningse Nieuwbouwdag is een initiatief van het platform Groningen Woont en wordt vier keer per jaar georganiseerd.

Voor meer informatie: www.groningenwoont.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden