De Culinaire Verleiding in MartiniPlaza in Groningen

Foto: De Redactie

De tweede indoor editie van De Culinaire Verleiding vindt komend weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 januari plaats in MartiniPlaza in Groningen.

De Culinaire Verleiding, het Food & Music festival staat in het teken van ‘beleven’. Het food festival biedt een gevarieerd aanbod van bijzondere foodtrucks en veel lekker eten en lekkernijen vanuit alle windstreken, zoals Thais, Surinaams, Indisch, Italiaans en heel veel meer.

Daarnaast zijn er workshops, voorleessessies voor kinderen en snuisterijen op de vintagemarkt. Op de streekmarkt zijn lokale producten van het Groninger land te verkrijgen en er kunnen koekjes gebakken worden in de bakery store.

Ook is er een health corner, zijn er foodbloggers, een vinyl markt, ‘Wine & Dine’ met wijnadviezen van Jos Beeres en bierproeverijen bij de Brand beertruck.

In het pop-up theater staan verschillende stand-up comedy sessies op het programma. De comedians spelen in op hedendaagse gebeurtenissen.

Naast het aanbod van veel foodtrucks en een groot horeca plein met vintage terrassen en is er een gevarieerd muziek prgramma met live muziek van verschillende bands, live artiesten en dj’s, waaronder Dennis van der Geest, die naast bekende topsporter ook DJ is.

Kindervermaak

Ook zijn er verschillende activiteiten voor kinderen tijdens de Culinaire Verleiding. Op zaterdag en zondag worden er gratis workshops streetdance gegeven. Beide dagen om 14:00 uur zijn er workshops voor kinderen van 9 tot 12 jaar en om 15:00 uur start een workshop voor kinderen van 13 jaar en ouder.

Ook kunnen kinderen de pop-up bakkerij in en deelnemen aan een workshop chocolade woopies maken. Kinderen kunnen zowel zaterdag als zondag gratis deelnemen aan de workshops.

Zaterdag & zondag starten de workshops om 13.30 uur en om 15.00 uur. Aanmelden voor 1 van de workshops, kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vol=Vol.

Verder is er een mini kermis met zweefmolen, carrousel en bungy-trampoline, een kinder-bioscoop, kleefkunst (schilderen met gekleurd zand) en er kan geknutseld worden.

De Culinaire Verleiding begint vrijdag om 17.00 uur met een vrijdagmiddagborrel.

Entree

Entree: € 3,50 per persoon
Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang

Veel activiteiten zijn gratis, zoals de workshops, stand-up comedy, pop-up theater, healthcorner en het kindervermaak (de kermis attracties zijn wel betaald)

Datum & Tijden

  • Vrijdag 27 januari 2017 van 17:00 tot 23:00 uur
  • Zaterdag 28 januari 2017 van 12:00 tot 23:00 uur
  • Zondag 29 januari 2017 van 12:00 tot 22:00 uur

Locatie:

Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

 

Bron: www.deculinaireverleiding.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden