Workshop zelfontwikkeling en netwerken voor werkzoekenden

Foto: Publiek Domein

Carina Havenga de Poel, event manager bij DeBroekriem, organiseert woensdag 25 januari een workshop zelfontwikkeling en netwerken voor werkzoekenden in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland.

De workshop wordt gegeven door Jamila el Mansouri, trainer en coach voor persoonlijke ontwikkeling en organisatieverandering. De deelnemers maken hierbij kennis met de 9 persoonlijkheidstypes van het Enneagram.

Jamila el Mansouri vertelt: “Ik coach graag vanuit dit psychologische model dat in het Grieks “negen punten” betekent en verwijst naar de negen persoonlijkheidstypes zoals de perfectionist, helper, baas of bemiddelaar. Iedereen herkent zich wel in iets van de beschrijving van een bepaald type, maar één type is dominant. Als je weet welk type je bent, dan weet je wat je verborgen talenten zijn en hoe je het optimale uit jezelf kunt halen.”

Locatie en aanmelden

Deze Enneagram workshop is op woensdagmiddag 25 januari van 13.00 uur tot 17.00 uur in restaurant The Pool (in The Student Hotel) aan de Boterdiep 9 te Groningen.

Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste via: debroekriem.nl/event/wiebenik

DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor hoger opgeleide werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, ontmoeten collega-baanzoekers en werken aan hun zelfontwikkeling.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden