Gratis kinderactiviteit voor kinderen in Noordelijk Scheepvaartmuseum

Kinderactiviteit in Noordelijk Scheepvaartmuseum
Foto: © Antrude Oudman

In de kerstvakantie kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar op beide woensdagen gratis avonturen beleven in het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Het Noordelijk Scheepvaartmuseum organiseert in de kerstvakantie een activiteit voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Kinderen kunnen het spannende avontuur van Groninger piraat ‘Rock de Braziliaan’ en zijn roofkater Rolf samen met hun (groot)ouders beleven. Rock en Rolf zijn op weg naar de Noordpool voor het jaarlijkse piraten-kerstcongres. Zeemonsters en de gemene admiraal Star liggen op de loer. Zullen ze het wel halen…?

Strip tekenen

Na afloop van deze reis kunnen kinderen een strip tekenen. Deelnemers die willen testen of ze zelf een piraat zijn, kunnen ook nog op ontdekkingstocht door het museum.

‘Rock de Braziliaan’

‘Rock de Braziliaan’ was een echte zeerover die 350 jaar geleden in Groningen geboren is. Het Noordelijk Scheepvaartmuseum gebruikt deze piraat en zijn roofkater Rolf in verschillende kinderprogramma’s.

De aanvang op woensdag 28 december en woensdag 4 januari is om 13.00 uur en om 14.30 uur. Deelname voor kinderen is gratis (volwassenen betalen de normale toegangsprijs).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden