Kerstplaza Groningen

Foto: Archief de Redactie

Kerstplaza Groningen, de grootste winterkermis vindt vanaf vandaag eerste kerstdag voor het 33e jaar plaats in MartiniPlaza. Tien dagen lang biedt Kerstplaza Groningen een enorme pretfabriek met veel attracties op de kermis voor jong en oud.

Er zijn onder andere draaimolens, Buggy’s, botsauto’s, Vliegtuigmolen, de spectaculaire Break Dance en de Muziek Express. Ook kunnen bezoekers ballengooien, schieten bij een schiettent en de mooiste knuffelbeer winnen bij de grijpkraantjes. Ook zijn op Kerstplaza eettentjes, een suikerspinkraam en diverse snackgelegenheden aanwezig.

Theater Circus ‘Fantâsia’

Theater Circus ‘Fantâsia’ presenteert dagelijks meerdere voorstellingen van 40 minuten, vol passie, spanning & humor, meldt kerstplazagroningen.nl.

‘Woodstock’

De voorstelling ‘Woodstock’ is een reis uit de hippie tijd die de bezoekers, jong en oud, meeneemt op avontuur. ‘Miss Kitty vindt op haar zolder een fotoboek van de Club van vijf. Gedurende de voorstelling komt het fotoboek tot leven en wordt ingevuld met onder meer purple de marionette, luchtacrobatiek aan flinterdunne koordjes, Jongleren en balanceren, clowneske fietsact, betovering & magie, swingende diabolo’s, rondvliegende messen, rollende kogels en een vuurspektakel’.

De 1ste etage van Kerstplaza is omgetoverd tot een sfeervol Theater Circus.

Verder is er traditiegetrouw een gezellige overdekte wintermarkt op Kerstplaza. Van kerstartikelen tot kleding, van snoepjes tot Groninger leverworsten, is te vinden in de marktstraat van Kerstplaza.

Op deze kerstkermis betaal je één entreeprijs. Met de toegangskaart heb je dan recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows. Wie vaker wil, kan heel goedkoop een Herhalingskaart aanschaffen, waarmee je nogmaals van alle attracties gebruik kan maken.

Naast de gratis attracties is er nog een grote verscheidenheid aan kermiskramen waar je tegen betaling leuke prijzen kunt winnen.

Openingstijden

  • 25 tot en met 30 december 2016 van 11.00 uur tot 19.00 uur
  • 31 december Oudejaarsdag gesloten
  • 1 januari Nieuwjaarsdag van 12.00 uur tot 19.00 uur
  • 2 tot en met 8 januari 2017 van 11.00 uur tot 19.00 uur

Toegangsprijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis entree
Kinderen en volwassenen (incl. 1x toegang tot alle attracties) 14 euro per persoon, 65+ (legitimatie verplicht) 8 euro per persoon. Stadjerspas 5 euro per persoon. Herhalingskaart (alle attracties nog een keer gratis) is 3,00 euro per persoon.

Organisatie

De organisatie is sinds 2005 in handen van Fair & Fun Events.

Voor meer informatie: kerstplazagroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden