Uittips voor zondag 27 november

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ henkiedenkie-Panoramio

Een leuke winteroutfit scoren, naar de film tijdens laatste dag IDFA, naar de Wolk-in of lekker schaatsen, het kan allemaal deze dag.

Hampshire Winter Fashion Fair

De Hampshire Winter Fashion Fair biedt leuke outfits voor de winter. Er kan lekker geshopt worden, de beurs biedt ‘second-hand dames en kinderkleding’ voor een leuke prijs.

Tijdens deze fair zijn er ook nog heel veel andere leuke activiteiten, zoals onder andere je laten inspireren en adviseren in de beautystands of je nagels laten doen bij de nagelstylist. Ook advies over make up is mogelijk. Daarnaast is er een hairstylist, is kledingadvies mogelijk en zijn er woonaccessoires.

De Fair is te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 in het Hampshire Hotel Plaza Groningen aan de Laan Corpus den Hoorn. Voor meer informatie: Hampshirehotelplaza.

IDFA in Groningen

Het is de slotdag van de pocketeditie van het documentaire-filmfestival van het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA) in Groningen.

Op deze laatste dag staat onder meer ‘Audience Favorites’, de films van de publiekslievelingen op het programma. Het publiek kiest tijdens IDFA in Amsterdam van afgelopen maandag tot en met donderdag haar favorieten en deze worden per koerier naar Groningen gebracht.

Kijk voor het hele programma op groningerforum.nl.

Wolk-in ‘Herfst-on de la chanson’ in de Wolkenfabriek

Deze zondag vanaf 15.00 uur is de Wolkenfabriek geopend met op het podium: ‘Hiske Oosterwijk (EVA) zingt en speelt piano en Rudmer van der Meer hoor je op gitaar’. Ze brengen chansons. En in de keuken staat Sietse, die voor gerechten zorgt waar je de hele wereld in proeft.

Kijk voor meer informatie: ‘Wolk-in’.

Groningen on Ice op de Grote Markt

De schaatsen kunnen vanaf zaterdagavond ondergebonden worden op de overdekte ijsbaan op de Grote Markt in Groningen. De ijsbaan ligt tegen de trappen van het VVV-kantoor. De Grote Markt en ijsbaan zijn beiden aangekleed rondom het Disney-thema ‘Frozen’. De ijsbaan is geopend van 9.00 uur tot 23.00 uur. En de schaatsen vergeten, geen punt, de schaatsen kunnen ter plekke gehuurd worden.

Voor meer informatie: groningenonice.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden