Tweede Comedy Night in Simplon

Foto: PR Simplon

Woensdag 14 december vindt de tweede Comedy Night in Simplon plaats. Na een uitverkochte editie van de eerste Comedy Night in Simplon wordt opnieuw een podium geboden aan vier top cabaretiers.

De tweede editie zal verzorgd worden door MC Adam Fields van Comedy Café Amsterdam. Silvester Zwaneveld, Jasper van Kuijk en Johan van Gulik zullen ieder het podium pakken om weer een onvergetelijke avond neer te zetten.

Silvester Zwaneveld

De headliner deze vanavond is Silvester Zwaneveld, bekend van het succesvolle duo Arie & Silvester. De laatste jaren staat Silvester solo op de planken. Dit met groot succes; zo zijn al zijn programma’s uitgezonden door de VARA en lopen zijn shows als een trein.

Silvester heeft hilarische observaties en is volstrekt onvoorspelbaar. Momenteel speelt hij zijn programma: ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’.

Adam Fields

Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner en een top MC. Als een van de vaste comedians van het Amsterdamse Comedy Café heeft Adam niet te klagen over zijn positie binnen de comedywereld.

Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul en hiermee zoekt hij graag de uitersten van alle relevante discussies en topics op. De geboren Londenaar is een internationale comedian, hij speelt door heel Europa en is geregeld te zien in comedyclubs in Singapore, Zuid-Afrika en Indonesië.

Jasper van Kuijk

Jasper van Kuijk is niet alleen bekend als cabaretier maar ook als columnist van onder andere De Volkskrant. Momenteel timmert hij hard aan de weg met zijn derde avondvullende programma ‘Onder de streep’.

In 2010 won Jasper de Jury- en Publieksprijs op Cameretten. ‘Van Kuijk is een prettige verteller: rustig en intelligent bouwt hij zijn verhalen op…Hij gaat niet voor de snelle lach, maar te lachen valt er genoeg – theaterkrant.

Johan van Gulik

Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen een heel andere weg ingeslagen. Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams.

Hij weet de zaal aan het lachen te brengen met zijn verhalen over zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homo-cafe’s en nog veel meer verhalen. Zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem gelijk vergeeft.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: simplon.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden