Caberatier Pieter Jouke’s met try-out bij VRIJDAG

Cabaretier Pieter Jouke.
Foto: © Thierry Schut

Cabaretier Pieter Jouke staat zaterdag 19 november met een try-out van zijn voorstelling ‘Dingen Die Ik Dacht’ in het VRIJDAG theater in Groningen.

‘Soms denk je dingen voor een tijdje en dan blijkt het helemaal niet waar te zijn. Of juist wel.’ Cabaretier Pieter Jouke dacht heel veel en vertelt wat er overeind is gebleven van al die gedachten in de voorstelling ‘Dingen Die Ik Dacht’.Hij doet dat met gevoel voor absurditeit, hogere associatiekunde en liefde voor het gesproken woord.

Vierde soloprogramma

Het is de vierde soloprogramma van Pieter Jouke (1973). Hij is ook een van de drie breinen achter Burorenkema.nl (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek), maakt deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en zit bij het oneliners gezelschap Padoem Patsss (BNN-VARA).

Verder schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en vele radio-en TV programma’s. Ook loopt hij marathons (is initiatiefnemer van de Humormarathon voor CliniClowns en ambassadeur voor Onderwijs On Stage) en schrijft humoristische boeken. Jouke is in de loop der jaren uitgegroeid tot een prachtige verhalenverteller.

De aanvang van deze try out-voorstelling is om 20.30 uur.

De entree is € 12,50 en kaarten zijn verkrijgbaar via bijvrijdag.nl.

Locatie: VRIJDAG Theater (voorheen Prinsentheater) aan de Noorderbuitensingel in Groningen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden