Sieradenbeurs en Paranormaal beurs in Martiniplaza

Foto: Publiek Domein

Zowel de Sieradenbeurs als de Paraview Paranormaalbeurs worden georganiseerd dit weekend in Martiniplaza op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober.

Sieradenbeurs

De Sieradenbeurs biedt een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen en sieraden uit andere culturen. Ook worden sieraden aangeboden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Ook zijn bij verschillende standhouders allerlei soorten kralen en materialen te vinden. De bezoeker kan zelf ook kosteloos een workshop volgen.

Voor meer informatie: sieradenbeurs.nl

Openingstijden:

Zaterdag 29 oktober: 12:00 uur tot 17:30 uur
Zondag 30 oktober: 11:00 uur tot 17:30 uur

Paranormaalbeurs

Op de Paraview Paranormaalbeurs zijn talloze standhouders die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. De beurs is voor iedereen die vragen heeft op gebied van relaties, gezondheid en werk, of voor mensen die gewoon interesse hebben in de materie en ermee willen kennismaken.

Bezoekers kunnen onder meer een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is. Ook kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen.

Er zijn onder andere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten en nog veel meer.

In een aparte zaal worden lezingen over verschillende onderwerpen gegeven. Ook is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

Voor meer informatie: www.paraview.nl

Openingstijden:

zaterdag 29 oktober 12:00 – 17:30 uur
zondag 30 oktober 11:00 – 17:30 uur

Locatie:

Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen

De sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden