Start van reeks kindervoorstellingen bij VRIJDAG

Theatergezelschap voor de Wind speelt 'Doolhoofd'.
Theatergezelschap voor de Wind speelt 'Doolhoofd'.
Foto: Communicatie VRIJDAG

VRIJDAG start een reeks van 4 kindervoorstellingen. Theatergezelschap Voor de Wind speelt ‘Doolhof’ op zondag 9 oktober om 15.00 uur in het VRIJDAG Theater.

Doolhoofd

Doolhoofd is een muzikaal heldendrama van mythologische proporties. Voor helden en heldinnen vanaf 6 jaar, die niet bang zijn om te verdwalen. Want aan verdwalen houdt je de stoerste verhalen over.

Mythe van de Minotaurus

Voor de Wind maakt verrassende muzikale producties op onverwachte locaties met het orgel in de hoofdrol. Ook in deze muzikale bewerking van de bekende mythe van de Minotaurus is het orgel – bijna letterlijk – de rode draad. Deze voorstelling is daarom te zien in de Concertzaal van VRIJDAG, waar een prachtig groot pijporgel staat.

Kindertheater bij VRIJDAG

Dit seizoen is in ieder geval ook nog te zien bij VRIJDAG: Wie Walvis met Kraak (4+), Gijs van Rhijn met Peter en de Wolf (3+) en Alle hoeken van de Kamermuziek met de muziektheatervoorstelling Woei! (1+).

De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 5 euro voor kinderen en 10 euro voor volwassenen. Met een Stadjerspas krijgen kinderen en ouders eenmalig € 5,- korting per persoon. (Deze kortingskaarten zijn te koop aan de kassa in de Sint Jansstraat).

Locatie:

VRIJDAG Concertzaal aan de Sint Jansstraat 7 in Groningen.

Voor meer informatie: www.bijvrijdag.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen