Spellenbeurs Noorderspel in de Der Aa-kerk in Groningen

Noorderspel in de Der Aa-kerk
Noorderspel in de Der Aa-kerk
Foto: Bijzondere Locaties Groningen

Iedereen die van spelletjes houdt kan zaterdag 24 september terecht bij De spellenbeurs Noorderspel in de Der Aa-kerk in Groningen. De spellenbeurs Noorderspel us een beurs vol met speldemonstraties en een spelontwerpwedstrijd.

Bord- en kaartspellen

Ook dit jaar zijn er weer veel stands waar nieuwe en gerenommeerde speluitgevers hun spellen demonstreren, zoals 999 Games, White Goblin Games en Asmodee.

Bezoekers kunnen veel bord- en kaartspellen proberen en er kunnen nieuwe en tweedehands spellen worden aangeschaft. Ook is er weer een spelontwerpwedstrijd waarbij enthousiaste ontwerpers hun spel presenteren.

Speldemonstraties

Een van de bordspellen die in de kerk wordt gedemonstreerd is Mysterium. Een spel waarbij de spelers met behulp van associaties een moord moeten oplossen.

Maar ook diverse anders spellen worden gedemonstreerd, zoals Denkdobbelen en Rifugio.

Nederlands Kampioenschap Patchwork

Naast de vele bordspellen die gedemonstreerd worden, wordt het Nederlands Kampioenschap Patchwork georganiseerd. Dit is een tweepersoonsspel waarbij je een deken moet quilten en zo slim mogelijk knopen moet verzamelen.

Noorderspel wordt georganiseerd door Wirwar Spellen en Puzzels in de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen. De vorige edities waren een groot succes: beide keren bezochten bijna duizend bezoekers de stands in de kerk.

De tijd is van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Entree: € 2,50. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree.

Het entreebewijs is tegelijkertijd een loterijlot waarmee bezoekers een van de fantastische spellen die gedemonstreerd worden kunnen winnen.

Locatie:

Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen

Kijk voor meer informatie op de website van Noorderspel: www.noorderspel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen