En de winnaar is… Yme “Monster” Mein, getraind door studenten van Algemene Studentenvereniging Cleopatra

Een worstelshow met spektakel, en theater met een verhaallijn tussen goed en kwaad, juichend en joelend publiek en partijen tussen grootse Europese worstelsterren. Het Stadslab was zondag voor de tweede keer het toneel van Live Action Wrestling.

Op het programma stonden verschillende partijen. De hoofdpartij was tussen de Groninger Yme ‘Monster’ Mein en zijn rivaal “De Haagse Sloper” Kenzo Richards. Tussen deze twee was nog nooit een definitieve winnaar naar voren gekomen.

De show begon met een uitleg van de regels, waaronder het niet aan haren mogen trekken en vingers in de ogen prikken. Scheidsrechters bepalen het verloop van de wedstrijd en bij drie tellen is de winnaar bekend. Bij iedere ronde werden de deelnemers aangekondigd met opkomstmuziek en hilariteit.

Jurn Simons, de Veteraan André de Leeuw, de ‘Action’ Andy Ashanti, de Ghaneese worstelster, maar ook de klagende klasse ‘Protest’ waren terug in Groningen. De dragers van de gele hesjes protesteerden maar niemand weet waar tegen. Ook was er een vrouwenpartij tussen de Duitse Tina Templin en Viking Queen Lexa Valo.

De worstelshow eindigde met de hoofdpartij tussen Yme ‘Monster’ Mein en “De Haagse Sloper” Kenzo Richards. Bijzonder was dat Yme “Monster” Meine ter voorbereiding zich liet trainen door studentenvereniging Cleopatra. De worstelster werd tijdens de wedstrijd aangemoedigd door leden van de studentenvereniging.

En de eer is hoog gehouden door Yme ‘Monster’ Mein. Deze zondag won Yme van Kenzo Richards. Hij hield de eer van Groningen hoog.

Het publiek genoot zichtbaar en joelde en ging op in het gevecht. De tegenstander werd tegen de touwen gegooid, in de houdgreep genomen, maar ook aan haren trekken en boven op een ander springen waren onderdeel van de gevechten. Het ‘leek’ er soms hard aan toe te gaan, maar humor stond opnieuw centraal tijdens de tweede Live Action Wrestling in Groningen.

Lees ookGroningse studentenvereniging stoomt worstelster uit Groningen klaar voor de wedstrijd van z’n leven

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen