Zomereditie van de Markt van het Noorden

Foto: Markt van het Noorden

Een speciale zomereditie van de Markt van het Noorden is op 22 en 23 juni te bezoeken op het festivalterrein van Paradigm op het Suikerunieterrein. Met shoppen, activiteiten, kunst en cultuur, eten en drinken en livemuziek.

Handgemaakt, cadeaus en vintage kleding

Wandel langs de vele marktkramen en ontdek een aanbod vol handgemaakte, lokale, organische en creatieve hebbedingen en cadeaus. En speciaal voor liefhebbers van kleding: shop unieke vintage kledingstukken bij VinoKilo of ruil je kleding en spullen met iemand anders dankzij The Swap Club.

Activiteiten

Behalve shoppen kunnen bezoekers op ontdekkingstocht in het Beleef Bos – speciaal voor kinderen en iedereen die zich kind voelt – tussen de bomen, laat je verwonderen door straattheater Auth&Tiek en schuif aan bij workshops die geschikt zijn voor iedereen.

Relaxen kan in de Biergarten. “In de Biergarten leun je achterover, steek je je voeten in het zand en geniet je van een verfrissend drankje onder het genot van livemuziek”, aldus de organisatie. “Bovendien is het dé plek waar je lekker eten bij verschillende foodtrucks kunt scoren”.

Kijk voor meer informatie: www.marktvanhetnoorden.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen