Huisje Boompje Baby: Alles over zwangerschap, baby & kids

Foto: Archief de Redactie

Het Huisje Boompje Baby Event is te bezoeken op vrijdag 12, 13 en 14 april in Martiniplaza. Tijdens het driedaagse evenement is het volledige aanbod op het gebied van zwangerschap, baby & kids te vinden.

Dit jaar zijn er nog meer activiteiten en producten voor ouders en kindjes tot en met zes jaar, zoals leuke creatieve workshops, speelmogelijkheden en genoeg shop plezier.

Het Huisje Boompje Baby Event biedt toekomstige en jonge ouders de gelegenheid om kennis te maken met een breed scala aan producten en diensten op het gebied van zwangerschap, baby’s en jonge kinderen. Van kinderwagens tot uitjes en van kleding tot verzorging, het event heeft alles wat ouders (en kinderen) nodig hebben onder één dak.

Programma

Iedere dag worden er workshops en lezingen gegeven op het gebied van zwangerschap en opvoeding. Breng een bezoek aan de mini baby spa voor een babymassage of laat een portret maken. Op het zorg & informatieplein worden vragen rondom zorg beantwoord door experts. Informatie over verschillende onderwerpen zoals bevallen, slaapcoaching, opvoeding, kraamzorg en voeding wordt geboden.

Speciaal voor kinderen

Naast het uitgebreide aanbod voor ouders, zijn er dit jaar ook volop activiteiten en speelmogelijkheden speciaal voor kinderen. Van knutselen tot interactieve spelletjes, er is voor elk wat wils om de kleintjes bezig te houden en te vermaken.

Samenwerking

Huisje Boompje Baby event wordt voor de derde keer georganiseerd door Lyse Events en Martiniplaza Groningen in samenwerking met partners BabyPlanet en Martini Ziekenhuis Groningen.

De openingstijden zijn van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Tickets zijn te koop via www.huisjeboompjebabyevent.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen