Muzikale topartiesten Danny Vera, Davina Michelle, Suzan & Freek, Son Mieux naar DelfSail

Foto: Archief De Redactie

Muzikale topartiesten komen naar DelfSail. Suzan & Freek, Danny Vera, Son Mieux, Davina Michelle, Marco Schuitmaker en Jan Smit schitteren op het hoofdpodium van DelfSail in juni aan tijdens de zevende editie van DelfSail, het Sailevenement waarbij tallships van over de hele wereld naar Delfzijl komen.

De namen werden vrijdagavond tijdens de vrijwilligersavond in de Eemsdeltahal in Delfzijl bekendgemaakt.

Line-up

Danny Vera, bekend van zijn hit Rollercoaster staat donderdag 13 juni op het hoofdpodium.

Vrijdag 14 juni treedt Jannes, de uit Emmen afkomstige zanger van het levenslied op. Ook Marco Schuitemaker en Jan Smit treden deze dag op. De topact volgens de organisatie van DelfSail is het duo Suzan en Freek, begeleid door een eigen grote band. Een spetterende vuurwerkshow leidt het optreden in.

Zaterdagavond 15 juni volgt een optreden door nog twee grote namen uit de Nederlandse muziekwereld, namelijk de zevenkoppige band Son Mieux en Davine Michelle met liveband.

Tijdens de laatste dag, de zondag waarbij de vloot van tall ships de haven van DelfzijDe schepen worden muzikaal uitgeleide gedaan door de band Ancora. De groep speelt fijne robuuste muziek, vaak gerelateerd aan de zee.

Bovengenoemd programma (behalve Ancora) speelt zich af op het hoofdpodium. Daarnaast zijn er optredens op nog twee podia.

DelfSail vindt plaats van 13 tot en met 16 juni. Alle programmaonderdelen van DelfSail inclusief deze optredens gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen