Cirqulinair brengt voor vierde keer Variété Diner

Cirqulinair - Gronings variété diner.
Cirqulinair - Gronings variété diner.
Foto: © Joram Krol via Cirqulinair

De Groningse circusartiesten van Cirqulinair presenteren binnenkort voor de vierde keer een avondvullend Variété Diner vol acrobatische circuskunsten in Groningen. Zestien voorstellingen met diner staan gepland in De Loods in februari en maart 2024.

Na de uitverkochte edities van voorgaande jaren, keren de circusartiesten terug in Stad met Cirqulinair, waarin circus en dineren samengaan in de nieuwe voorstelling “Odds” in de sfeer van een illegaal casino uit de jaren 30. Terwijl men geniet van een driegangenmenu, zwaaien acrobaten voorbij en balanceren koorddansers hoog in de lucht. Tijdens deze wervelende show dienen de circusartiesten ook het diner op en schenken de glazen bij.

De hele voorstelling is gebouwd om het contact tussen de artiesten en de bezoekers zo klein mogelijk te maken en is daardoor heel persoonlijk. Inclusiviteit is niet alleen een doel maar ook de inhoud van de voorstelling. Zo is er bij de voorstelling van 17 en 18 februari een tolk NGT en schrijftolk aanwezig voor doven en slechthorenden en op 2 maart een blindentolk voor gasten met een visuele beperking.

Een schepje pit, een vleugje energie en een snufje sensatie, dat is wat recensent Jacques d’Ancona twee jaar geleden al vond van de show. Dit jaar gaan de artiesten opnieuw een samenwerking aan met De Loods, om er een onvergetelijke avond van te maken. Een smaakvolle avond vol spanning, verbazing en humor.

Cast

Cirqulinair wordt dit jaar gemaakt en gespeeld door Roos Hermanides, Salim Yusuf, Jasmijn Rubingh, Tobit van Vliet, Remko Wind, Lisa Chudalla en Larissa Timmer.

De data van de voorstellingen zijn 8 tot en met 11 februari, 15 tot en met 18 februari, 22 tot en met 25 februari en 29 februari tot en met 3 maart 2024. De tijd is van 18.20 uur tot 21.45 uur.

Locatie: De Loods, Neutronstraat 3 in Groningen.

Kijk voor meer informatie: www.cirqulinair.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen