Uitbreiding programma ESNS met meer dan 100 acts

Pip Blom.
Pip Blom.
Foto: via ESNS.

De organisatie van Eurosonic Noorderslag heeft donderdag tientallen Nederlandse en Europese acts aangekondigd voor de 38e editie van het jaarlijkse showcase festival. Eurosonic Noorderslag is van 17 tot en met 20 januari in Groningen.

Aan de Noorderslag line-up, dat dit jaar al in de namiddag begint, zijn 19 acts toegevoegd. Daarnaast zijn er 81 opkomende Europese acts geselecteerd voor het jaarlijkse vierdaagse showcasefestival ESNS.

Nieuwe namen voor ESNS 2024

De 19 Nederlandse acts zijn: Brass Rave Unit, Chica Chica, COLLIGNON, Gunmoll, ISHA, Jana Mila, Kay Slice, Morpheus, Ploegendienst, Pol, Primaat, Quique, Rens, Jaïr & Ome Uncle, ROLROLROL, ROSEYE, SUBFICTION, The Indien, Yaro Mila en Yung Dada.

Een tiental Nederlandse acts spelen op de woensdag, donderdag of vrijdag op Eurosonic, waaronder, Iron Jinn, Julia Sabaté, Loupe, MAURINO, Pip Blom, ROLROLROL en The Vices. Eerder maakte ESNS al bekend dat onder andere Claude, Froukje, Idaly en Joost op het jaarlijkse showcasefestival spelen.

Noorderslag, het festival op zaterdag, waar Nederlands talent centraal staat, breidt dit jaar uit met een programma in de namiddag. De eerste acts treden vanaf 16.00 uur op negen verschillende podia. Het jaarlijkse hoogtepunt is de uitreiking van de Popprijs.

Meer dan tachtig acts uit andere Europese landen treden op tijdens ESNS24. Kijk hier voor de hele line-up.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen