Ommelander Markt XL zaterdag in het teken van Dutch Food Week

Foto: Jan Buurma

De Ommelander Markt besteedt deze zaterdag aandacht aan de Dutch Food Week door een speciale markt te organiseren. Het is namelijk op 14 oktober Bedank-de-Boer-dag, de afsluitende dag van de Dutch Food Week.

Deze week zijn er iets meer kramen dan normaal, met aanbieders van bijzondere producten. En ook is er een leuke teken- en kleurwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen kunnen zelf een tekening maken en die inleveren op de markt of ze kunnen op de markt een kleurplaat inkleuren en die inleveren. Voor beide categorieën zijn er leuke en lekkere prijzen. Die worden aan het eind van de marktdag uitgereikt.

De regionale streekproductenmarkt is te bezoeken op het plein bij winkelcentrum Beren aan de Korreweg. Standhouders verkopen hun eigen streekproducten, zoals groente, eieren, vlees, zuivel, honing en jam, Gronings brood, fruitsappen, chocolade en thee, hartige taart en soep, plantjes en kruiden. Daarnaast zijn er ook non-foodproducten te koop, zoals geweven doeken, zeep en verzorgingsproducten en meer.

De Ommelander Markt is te bezoeken van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen