Recordaantal van 500 deelnemers aan Campus Trail

Campus Trail over de Campus Groningen.
Campus Trail over de Campus Groningen.
Foto: Geert Job Sevink

“De Campus Trail op Zernike Campus, die plaatsvond op 15 september, kan worden bestempeld als een groot succes”, aldus de organisatie. Een recordaantal van 500 deelnemers deden mee aan de sportieve middag vol avontuur en exclusieve blikken achter de schermen van Campus Groningen.

“Het is geweldig om zoveel deelnemers aan dit sportieve event op pad te mogen sturen. De Campus bruist niet alleen door al het onderzoek, onderwijs en de innovatieve bedrijven, maar juist ook door dit soort events die de levendige community in de spotlight zetten en versterken’, zei burgemeester Koen Schuiling, die het startsein van de Trail verzorgde.

Extra dimensie

Het startpunt van de Campus Trail van circa 4 mijl bevond zich bij het bedrijf Lode Holding. Het bedrijf is gespecialiseerd in medisch-technologische oplossingen die bijdragen aan een actieve en gelukkige levensstijl. Tijdens de run werden de deelnemers getrakteerd op verrassingen, variërend van een interactief spel bij WarmteStad, een photobooth, muziek en een runtrough door de Science bus van Science Linx, het science center van de Faculty of Science and Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen. Deze onverwachte momenten voegden een extra dimensie toe aan de Trail en toverden een grote glimlach op het gezicht van de deelnemers.

Welverdiende ontspanning

Alle deelnemers kregen aan het einde van de run een medaille ter herinnering en als erkenning voor hun sportieve prestatie. Na de run werden deelnemers getrakteerd op een borrel en de onlangs gelanceerde vega bitterballen, de zogenaamde eiwitballen, om hun energie weer op peil te brengen.

Record

Amber van der Schaaf, manager communicatie en events bij Campus Groningen, is trots op deze succesvolle vierde editie van de Trail: “We zijn ontzettend blij dat er dit jaar een recordaantal deelnemers aan de trail hebben meegedaan. Het enthousiasme voor dit event groeit met de jaren en we zijn ontzettend blij met de 23 bedrijventeams en alle losse inschrijvers die op een sportieve manier de Campus bezoeken. Namens Campus Groningen dank ik alle deelnemers voor hun enthousiasme en vastberadenheid, evenals alle sponsors en vrijwilligers die dit evenement tot een groot succes hebben gemaakt.”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen