Verlengde inschrijfdatum voor Campus Trail

Foto: Campus Groningen

Nog ruim een week en dan vindt vrijdag 15 september de vierde editie Campus Trail plaats. De inschrijfdatum voor het hardloopevenement op de Zernike Campus is verlengd tot en met zaterdag 8 september, meldt de organisatie.

Dit biedt enthousiaste deelnemers extra tijd om zich in te schrijven voor deze unieke gelegenheid om hard te lopen, sportief bezig te zijn en een exclusief kijkje achter de schermen te krijgen op de bruisende Zernike Campus.

Amber van der Schaaf, manager communicatie en events bij Campus Groningen, heeft ook nog een verrassing in petto voor de deelnemers: “Voor alle deelnemers aan de Trail en aan het aansluitende Campus Café bij Brasserie Zernike hebben we na de loop een bijzondere traktatie: de recent ontwikkelde eiwitterballen. Deze snack van de toekomst, die nog in ontwikkeling is, is een lekker vega en gezonder alternatief voor de gewone bitterbal, passend bij deze sportieve run.”

Startschot en route

Het startschot van de hardlooproute, die zich uitstrekt over ongeveer 4 mijl en begint bij Lode Holding, wordt gegeven door burgemeester Koen Schuiling. Lode Holding is gespecialiseerd in medisch-technologische oplossingen die bijdragen aan een actieve en gelukkige levensstijl. Dit jaar vieren zij hun 75-jarig bestaan. De Campus Trail start om 15.30 uur.

Het parcours van de Trail voert langs en door diverse interessante punten, waaronder Avebe, het Innovatiecentrum Chemie & Engineering, Startup City en het vernieuwde Zernikeplein 7. De festiviteiten worden afgesloten met een gezellige borrel en het Campus Café bij Brasserie Zernike.

Inschrijven kan hier voor deelname aan de Campus Trail. Ook bestaat de mogelijkheid om deel te nemen als bedrijventeam. Neem hiervoor contact op met [email protected].

Lees ook: Burgemeester Koen Schuiling geeft startschot voor Campus Trail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen