Maisdoolhof Meerstad weer open vanaf vandaag, zaterdag 22 juli

(Archief de Redactie)
(Archief de Redactie)
Foto: Bureau Meerstad

Maisdoolhof Meerstad, bijna drie voetbalvelden groot en met vier kilometer aan paden, is vanaf deze zaterdag geopend. De uitgang vinden wordt een uitdaging.

Voor de kleinste kinderen is er een klein doolhof met speurtocht. Kinderen maken kans op een leuke prijs.

Het gratis toegankelijke doolhof lig naast strand Meeroevers in Meerstad. Om toegang tot het doolhof te krijgen dient men zich te melden bij Het Strandhuis. Zolang de weersomstandigheden en de mais zich goed houdt, is het Maisdoolhof Meerstad tot en met vrijdag 29 september te bezoeken.

Openingstijden Maisdoolhof Meerstad

In de vakantieperiode van 22 juli tot en met 3 september is het Maisdoolhof Meerstad geopend op dinsdag van 12.00 tot 17.30 uur en woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur. Op maandag is het doolhof gesloten. Na 3 september is het maisdoolhof geopend op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.30 uur. Bij regenval is het doolhof gesloten.

Locatie

Het Maisdoolhof Meerstad ligt vlakbij de Samenwerkingsschool Meeroevers en is vanaf de Hoofdweg eenvoudig met de auto of per fiets te bereiken. Adres: Waterviolier 2, Meerstad.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen