Lutje Lokale Zaterdag biedt gastvrijheid vandaag

Eerdere editie van Lutje Lokaal.
Eerdere editie van Lutje Lokaal.
Foto: Archief De Redactie

Groningen staat in het teken van Lutje lokale Zaterdag vandaag, waarbij lokale ondernemers de winkelende bezoekers in het zonnetje zetten.

Met uitgestippelde routes worden bezoekers meegenomen naar de mooiste boetiekjes, speciaalzaken en knusse restaurants. Tijdens het shoppen is er live muziek, kleine cadeautjes, proeverijen en ander vermaak.

De Lokale Zaterdag ontstond in 2019 door lokale ondernemers als tegengeluid op Black Friday om bezoekers te bedanken voor hun steun. Inmiddels is het uitgegroeid tot een halfjaarlijks terugkerend evenement met een lente- en een najaarseditie. Ruim 70 ondernemers doe mee in de binnenstad van Groningen.

In de Lutje Lokaal-Stadsgids staan alle deelnemende ondernemers, die zaterdag door de gastdames wordt uitgedeeld, staan alle deelnemende ondernemers. Wel zo handig, want elke ondernemer organiseert die dag iets extra’s.

Mocht je de deelnemers nu al willen bekijken, dan kan dat op de website van Lutje Lokaal. Je kan er alvast een route uitstippelen, of eentje kiezen die door Lutje Lokaal is bedacht. Zo mis je niets van alle feestelijkheden, verrassingen en gezelligheid in de binnenstad van Groningen op zaterdag 27 mei.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen